Kantoor

Van Goethem advocaten werd in 1962 opgericht door oud stafhouder Jos Van Goethem. Deze vereniging van advocaten groeide ondertussen uit tot een middelgroot onafhankelijk kantoor met een sterke reputatie op het vlak van arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht, ondernemingsrecht, ambtenarenrecht en milieurecht.

De advocaten combineren kennis op een academisch niveau met een ruime praktijkervaring. Daardoor is Van Goethem advocaten de uitverkoren partner van kleine en grote ondernemingen, organisaties, overheden en particulieren met een zakelijk profiel. De redelijke honoraria voor de hoge kwaliteit van de dienstverlening zijn een extra troef.

Het kantoor is gezien de ligging uiteraard sterk aanwezig in Antwerpen. Maar het is evengoed actief in andere delen van het land, en verdedigt uw belangen zowel voor plaatselijke rechtbanken en hoven, als voor de Raad van State en het Grondwettelijk Hof.

Kortom: Van Goethem advocaten is uw ideale rechterhand op het vlak van arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht, ondernemingsrecht, ambtenarenrecht en milieurecht. Neem gerust contact op.